Perium,

het goedkoopste MKB risicomanagement software om efficiënt ISO14001 normen te managen

Ben jij als Security Manager voor de MKB op zoek naar het goedkoopste risicomanagement software geboden om efficiënt ISO14001 normen te managen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement software voor jou als Security Manager.

Met het geïntegreerde risicomanagement software Perium krijg je toegang tot een intuïtief software dat de risico’s zoals ISO14001 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISO14001 en meer. Onze risicomanagement software is onder andere ontwikkeld om als Security Manager voor de MKB het goedkoopste risicomanagement software te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Security Officer ben je genoodzaakt de veiligheid van medewerkers optimaal te waarborgen

Om die reden hebben wij het goedkoopste risicomanagement software Gerealiseerd om de regels van NIS2 te managen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te managen van de risico’s en verplichtingen van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste risicomanagement software voor Risicomanagers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement software

De voordelen van het goedkoopste risicomanagement software Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO14001 risicomanagement software

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement software intuïtief werkt met ISO14001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de MKB direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement software zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons risicomanagement software

Onze standaarden