Perium,

het goedkoopste MKB systeem om je ISO9001 normen te mitigeren

Ben jij als Security Manager in het MKB op zoek naar het goedkoopste systeem geleverd om je ISO9001 normen te mitigeren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét systeem voor jou als Security Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO9001 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISO9001 en meer. Onze systeem is onder andere ontworpen om als Security Manager in het MKB het goedkoopste systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Security Officer word je geacht de veiligheid van medewerkers optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij het goedkoopste systeem Gebouwd om de standaarden SBCA te mitigeren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de risico’s en verplichtingen van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste systeem voor Risicomanagers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze systeem

De voordelen van het goedkoopste systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO9001 systeem

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het systeem intuïtief werkt met ISO9001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in het MKB direct kunt gebruiken.

In ons systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons systeem

Onze standaarden