Perium,

het goedkoopste MKB systeem om je Keurmerk Uitvaart normen te beheersen

Ben jij als Security Officer in het MKB op zoek naar het goedkoopste systeem gebouwd om je Keurmerk Uitvaart normen te beheersen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét systeem voor jou als Security Officer.

Met het beste systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals Keurmerk Uitvaart en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals Keurmerk Uitvaart en meer. Onze systeem is onder andere ontworpen om als Security Officer in het MKB het goedkoopste systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Kwaliteitsmanager word je geacht de veiligheid van je ketenpartners optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij het goedkoopste systeem Gerealiseerd om de normen SNA keurmerk te beheersen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Operationeel managers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de risico’s en verplichtingen van gevoelige gegevens van je ketenpartners. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste systeem voor Operationeel managers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze systeem

De voordelen van het goedkoopste systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons Keurmerk Uitvaart systeem

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het systeem intuïtief werkt met Keurmerk Uitvaart. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer in het MKB direct kunt gebruiken.

In ons systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons systeem

Onze standaarden