Perium,

het goedkoopste MKB Online dienst om je NEN4400 normen te managen

Ben jij als Operationeel manager voor de MKB op zoek naar het goedkoopste Online dienst gebouwd om je NEN4400 normen te managen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét Online dienst voor jou als Operationeel manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke Online dienst Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NEN4400 en andere vereenvoudigt door een systeem te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals NEN4400 en meer. Onze Online dienst is onder andere ontworpen om als Operationeel manager voor de MKB het goedkoopste Online dienst te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Eigenaar is het jou taak de continuiteit van je leveranciers te beschermen

Daarom hebben wij het goedkoopste Online dienst Gerealiseerd om de normen ISO9001 te managen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Directeuren voor een continue uitdaging: het te managen van de risico’s en regels van gevoelige gegevens van je leveranciers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste Online dienst voor Directeuren gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online dienst

De voordelen van het goedkoopste Online dienst Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN4400 Online dienst

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Online dienst intuïtief werkt met NEN4400. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Operationeel manager voor de MKB direct kunt gebruiken.

In ons Online dienst zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons Online dienst

Onze standaarden