Perium,

het meest gebruiksvriendelijke MKB Digitaal platform om efficiënt DigiD standaarden te beheren

Ben jij als Risicomanager in het MKB op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform ontwikkeld om efficiënt DigiD standaarden te beheren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét Digitaal platform voor jou als Risicomanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief software dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een systeem te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals DigiD en meer. Onze Digitaal platform is onder andere ontworpen om als Risicomanager in het MKB het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Directeur word je geacht de kwaliteit van medewerkers optimaal te waarborgen

Om die reden hebben wij het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform ontwikkeld om de regels van SNA keurmerk te beheren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te beheren van de risico’s en wetgeving van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform voor Security Managers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Digitaal platform

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD Digitaal platform

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Digitaal platform intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager in het MKB direct kunt gebruiken.

In ons Digitaal platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons Digitaal platform

Onze standaarden