Perium,

integraal MKB risicobeheersing platform om efficiënt ISO27001 standaarden te verbeteren

Ben jij als Risicomanager in het MKB op zoek naar integraal risicobeheersing platform geboden om efficiënt ISO27001 standaarden te verbeteren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing platform voor jou als Risicomanager.

Met het geïntegreerde risicobeheersing platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISO27001 en meer. Onze risicobeheersing platform is onder andere ontworpen om als Risicomanager in het MKB integraal risicobeheersing platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Security Officer ben je genoodzaakt de gegevens van medewerkers optimaal te waarborgen

Om die reden hebben wij integraal risicobeheersing platform Gerealiseerd om de regels van Keurmerk Arbodienst te verbeteren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de risico’s en verplichtingen van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we integraal risicobeheersing platform voor Security Managers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing platform

De voordelen van integraal risicobeheersing platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 risicobeheersing platform

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing platform intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager in het MKB direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons risicobeheersing platform

Onze standaarden