Perium:

alle risico’s, maatregelen en verantwoordelijkheden op één plek

De prestaties van jouw organisatie

De status van alle relevante risico's

De effectiviteit van beheersmaatregelen

Duidelijke actielijst per medewerker

Play Video

Perium in 2 minuten uitgelegd.

Eenvoudige en intuïtieve risicobeheersing

Perium maakt risicobeheersing eenvoudig dankzij een intuïtief dashboard. Het platform is ingedeeld zoals een mailprogramma: iedereen kan er direct mee werken.

Bij de start geef je enkele kenmerken van je organisatie op, zoals de sector waarin je actief bent. Onze software zorgt dat de risico’s en beheersmaatregelen meteen voor je klaarstaan. Onze bronnen zijn ISO-, NEN- en andere normenkaders, zoals van de overheid (BIO) en De Nederlandse Bank.

Ben je eenmaal gestart? Dan is je organisatie zelfredzaam op het gebied van risicobeheersing. Je werkt zelfstandig met het platform van Perium en bent niet afhankelijk van externe consultants.

De weerbaarheid van je organisatie blijvend verbeteren

Je beoordeelt welke risico’s en bedreigingen impact kunnen hebben op jouw organisatie. Daarna stelt Perium volautomatisch de meest gebruikte maatregelen voor.

Waar verschil is tussen de huidige situatie en je ambities op het gebied van  o.a. security, privacy, duurzaamheid, milieu, energiemanagement, ARBO  maak je een actieplan en bepaal je wie verantwoordelijk is voor de uitvoering. Jij en al je collega’s werken met exact dezelfde informatie: efficiënt en effectief. 

Klaar: je hebt de basis gelegd voor een effectieve PDCA-cyclus: Plan, Do, Check, Act. Je verbetert de weerbaarheid van je organisatie continu.

Perium houdt de voortgang voor je bij, geeft je een seintje als je met een risico of beheersmaatregel aan de slag moet, en genereert rapportages zodat je altijd inzicht hebt in de weerbaarheid van je organisatie.