Informatiebeveiliging & Privacy

Aantoonbaar in control op het gebied van informatiebeveiliging en privacy met Perium!

In een tijdperk waarin digitale beveiliging en privacy belangrijker zijn dan ooit, biedt ons laagdrempelige platform de perfecte oplossing voor organisaties die ernaar streven aantoonbaar in control te zijn.

Ons risicomanagement platform, verrijkt met de belangrijkste managementsystemen en standaarden zoals ISO27001, ISO27002, ISO27701, BIO en NEN7510 maar ook NIS2, ISO27036 (IT-contractmanagement), ISO22301 (BCM), DORA en SOC2, is ontworpen om jouw organisatie naar een hoger niveau van veiligheid en compliance te tillen.

We hebben de overlap van de verschillende standaarden in kaart gebracht en in het platform opgenomen. Heb je een beheersmaatregel van de ene norm (bijvoorbeeld ISO27002 of NEN7510) op orde dan kun je de resultaten ook gebruiken voor dezelfde of vergelijkbare beheersmaatregelen voor bijvoorbeeld NIS2, DigiD of Horizontaal Toezicht.

Dat scheelt kostbare tijd!

 

Waarom Perium?

  • Snel aan de slag: binnen 30 minuten kun je beginnen.
  • Schaalbaar: Perium is zo ontworpen dat het past voor elke organisatie ongeacht complexiteit, volwassenheid en omvang. Perium groeit mee met jouw ambities.
  • Laagdrempelig: we houden het zo intuïtief en eenvoudig mogelijk zodat elke medewerker met een korte instructie direct aan de slag kan.
  • Continu proces: risico’s en beheersmaatregelen zullen periodiek beoordeeld moeten worden. Perium zorgt ervoor dat de juiste acties, op het juiste moment bij de juiste mensen terechtkomen.
  • Aantoonbaar in control: ons platform stelt je in staat om niet alleen te voldoen aan de internationale en nationale normen, maar ook om dit aantoonbaar en transparant te maken voor alle stakeholders.

 

Voor elke organisatie

Ons platform is geschikt voor organisaties van elke omvang en in elke sector. Of je nu een startup bent of een multinational, ons platform past zich naadloos aan jouw specifieke behoeften aan.

 

De krachtige PDCA-cyclus

Risico’s en beheersmaatregelen zullen periodiek beoordeeld moeten worden. Perium zorgt ervoor dat de juiste acties, op het juiste moment bij de juiste mensen terechtkomen. Het systeem waakt er voor dat je niets vergeet.

 

Overzicht en inzicht

Altijd actuele antwoorden op vragen als:

  • Wat zijn onze grootste risico’s?
  • Hoe effectief zijn onze beheersmaatregelen?
  • Doen we de juiste dingen op het juiste moment?

 

Pak de regie op Informatiebeveiliging en Privacy

Met ons platform word je niet alleen (digitaal) weerbaarder maar het helpt je ook een cultuur van transparantie en awareness op te bouwen binnen je organisatie.

 

Ervaar de kracht van Perium

Ontdek hoe ons platform jouw organisatie kan transformeren. Ervaar de voordelen van een geïntegreerde, gestroomlijnde aanpak van risicomanagement.

 

Vraag een demo aan of neem direct contact op!

Zet vandaag nog de stap naar een veiligere en meer compliant organisatie. Vraag online een demo aan of neem direct contact met ons op om meer te ontdekken over ons innovatieve risicomanagement platform.

Laten we samen de toekomst van informatiebeveiliging en privacy vormgeven!

Normen en standaarden

ISO27001

ISO27002

ISO27701

BIO

NEN7510

BIC

DNB Good Practice

DORA

NIS2

ISO27036

ISO22301

SOC2