Duurzaamheid

Maak duurzaamheid beheersbaar en efficiënt met ons platform!

Duurzaamheid is key. Maar hoe navigeer je door de complexiteit van duurzaamheidsrisico’s en -maatregelen? Hoe zorg je ervoor dat je inspanningen daadwerkelijk impact hebben en tegelijkertijd aantoonbaar op orde zijn?

Maak kennis met ons toonaangevende laagdrempelige platform, speciaal ontworpen voor organisaties die starten of al bezig zijn met duurzaamheid.

 

Waarom ons platform?

Een belangrijk element van de CSRD/ESRS is risicomanagement. Dit is essentieel omdat organisaties op basis van duurzaamheidsrisico’s beter in kunnen schatten wat de nodige vervolgstappen zijn.

Om organisaties sneller en effectiever op weg te helpen, hebben we het Perium platform ingericht met de ESRS en deze al gekoppeld aan de meest voorkomende duurzaamheidsrisico’s. Hiermee is al veel relevante informatie voorhanden en zal de regiefunctie in het platform ervoor zorgen dat de juiste acties, op het juiste moment door de juiste medewerker opgepakt worden. Andere voordelen zijn:

  • Grip op Duurzaamheid: Het inventariseren van duurzaamheidsrisico’s kan lastig en tijdrovend zijn. Ons platform brengt deze risico’s voor je in kaart, biedt bijbehorende beheersmaatregelen aan en helpt je stap voor stap naar een groenere toekomst.
  • Efficiëntie voorop: Tijd is kostbaar, en daarom hebben we ons platform zo ontworpen dat je sneller en efficiënter aan de slag kunt met duurzaamheidsinitiatieven. Alles wat je nodig hebt, op één centrale plek.
  • Aantoonbare prestaties: In de wereld van duurzaamheid is transparantie essentieel. Met ons platform kun je met vertrouwen je duurzaamheidsprestaties rapporteren, wetende dat je aantoonbaar op de juiste weg bent.

 

Voor wie is het?

Of je nu net begint met je duurzaamheidsreis of al ver gevorderd bent, ons platform is flexibel en schaalbaar om aan alle behoeften te voldoen. Van kleine start-ups tot grote multinationals, wij bieden de tools en inzichten die je nodig hebt om echt een verschil te maken.

Functies die echt uitblinken

  • Interactieve Risicokaarten: krijg in één oogopslag inzicht in je belangrijkste duurzaamheidsrisico’s en de stappen die je kunt ondernemen om ze te beheersen.
  • Betrouwbare PDCA-Cyclus: werken aan duurzaamheid vraagt om ondersteuning die ervoor zorgt dat je tijdig getriggerd wordt voor de juiste acties en verbeteringen.
  • Rapportage & Analytics: monitor je voortgang, analyseer je resultaten en rapporteer met vertrouwen aan stakeholders.

 

Stap in een duurzamere toekomst

Als je echt impact wilt maken, is het essentieel om je duurzaamheidsrisico’s te inventariseren en te beoordelen, de juiste beheersmaatregelen tot je beschikking te hebben en het inzicht te creëren om vooruit te gaan. En dat is precies wat ons platform biedt.

 

Ben je klaar voor de volgende stap in jouw duurzaamheidsreis?

Neem nu de controle en transformeer je benadering van duurzaamheid. Vraag een demo aan of neem direct contact met ons op. Laat je inspireren, uitdagen en ondersteunen door een platform dat net zo gepassioneerd is over duurzaamheid als jij.

Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar een helderdere, groenere en meer verantwoorde toekomst. We kijken ernaar uit om samen met jou het verschil te maken!

Normen en standaarden

CSRD/ESRS