ARBO

Voldoen aan je ARBO-verplichtingen met Perium!

In een wereld waarin de gezondheid en veiligheid van werknemers centraal staan, is het essentieel dat organisaties hun arbeidsomstandigheden (Arbo) aantoonbaar op orde hebben.

Met een Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) breng je alle arbeidsrisico’s binnen je bedrijf of organisatie in kaart. Risico’s die zichtbaar zijn, maar ook onzichtbare risico’s.

Daarom presenteren wij met trots ons geavanceerde risicomanagementplatform, ontwikkeld voor organisaties die prioriteit geven aan het welzijn van hun personeel.

 

Waarom Perium?

Een belangrijk element van de RI&E is risicomanagement. Dit is essentieel omdat organisaties op basis van de ARBO risico’s beter in kunnen schatten wat de nodige vervolgstappen zijn.

Om organisaties sneller en effectiever op weg te helpen, hebben we het Perium platform al ingericht met de ARBO risico’s en deze gekoppeld aan de beheersmaatregelen op dit gebied. Hiermee is al veel relevante informatie voorhanden en zal de regiefunctie in het platform ervoor zorgen dat de juiste acties, op het juiste moment door de juiste medewerker opgepakt worden.

  • Meer grip op arbeidsomstandigheden: Wij brengen alle aspecten van de RI&E onder in één omgeving, zodat je altijd een helder overzicht hebt.
  • Verminder je administratieve lasten: Met ons geavanceerde platform kun je sneller en effectiever te werk gaan.
  • Aantoonbare compliance: Ons platform is ontwikkeld conform de RI&E. Hierdoor weet je zeker dat je voldoet aan de meest recente regelgeving en normen.

 

Voor elke organisatie

Of je nu een accountantskantoor, een produktiebedrijf of een rederij bent, ons ARBO platform is flexibel en schaalbaar naar jouw specifieke behoeften.

 

Prioriteer het welzijn van je team

Je personeel is het meest waardevolle bezit van je organisatie. Zorg dat ze veilig en gezond blijven, en dat je organisatie voldoet aan alle wettelijke eisen op het gebied van arbeidsomstandigheden.

 

Ervaar zelf de kracht van Perium

Woorden kunnen slechts zoveel doen. Wij nodigen je uit om ons platform zelf te ervaren en te ontdekken hoe het je organisatie kan verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op en maak de stap naar een veiligere en gezondere werkomgeving.

Normen en standaarden

RI&E